close
//

Nutri'dej

- 900g
2.78 €

Maakt het mogelijk een volledig ontbijt te eten die aangepast is aan de slikstoornissen.

Instante, gedehydrateerde bereiding voor het ontbijt of als tussendoortje. Geschikt voor patiënten met slikstoornissen of kauwklachten.

25,00 € BTW incl.

Productvoordelen
Warme of koude bereiding, Zonder palmolie, Mix van 5 ontbijtgranen
Voedingsmiddelen voor medisch gebruik (FSMP)
Belangrijke mededeling
Te gebruiken onder medisch toezicht. Mag niet de enige voedselbron zijn. Niet gebruiken voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Ingrediënten
Biscuit - Meel van granen (76,25%) - tarwe, rijst, maïs, haver, gerst - suiker, aroma, plantaardige zonnebloemolie.

Honing- Meel van granen (76,25%) - tarwe, rijst, maïs, haver, gerst - suiker, honingpoeder (2,1%) (waarvan rijstzetmeel), plantaardige zonnebloemolie, aroma.

Praline - Meel van granen (76,25%) - tarwe, rijst, maïs, haver, gerst - suiker, aroma, plantaardige zonnebloemolie

Vanille - Meel van granen (76%) -tarwe, rijst, maïs, haver, gerst - suiker, natuurlijk aroma, plantaardige zonnebloemolie Bevat gluten.
Geproduceerd in een fabriek die melk, eieren verwerkt.

Ter indicatie, niet-contractuele gegevens
Verpakking
Doos van 900 g. Verpakt per 6 dozen.
Houdbaarheid
Uiterste optimale consumptiedatum vóór opening : 24 maanden op een koele en droge plaats. Een geopende doos moet binnen een maand na opening geconsumeerd worden. Indien de bereiding niet onmiddellijk geconsumeerd wordt, bewaart u het best koel, niet langer dan 24 uur.
Triman
Voedingswaarden per 100 g
Energie (kcal) 386
Energie (kJ)1636
Vetten (g)1,9
Waarvan verzadigde vetzuren (g)0,31
Koolhydraten (g)80,9
Waarvan suikers (g)23,4
Voedingsvezels (g)3,2
Eiwitten (g)9,6
Zout (g)<0,1
Valeurs nutritionnelles calculées par portion
Energie (kcal) 116
Energie (kJ)491
Vetten (g)0,57
Waarvan verzadigde vetzuren (g)0,09
Koolhydraten (g)24,27
Waarvan suikers (g)7,02
Voedingsvezels (g)0,96
Eiwitten (g)2,88
Zout (g)<0,01
Ter indicatie, niet-contractuele gegevens

NUTRI'DEJ lost in enkele seconden op in koude of warme halfvolle melk. Voeg 3 tot 4 afgestreken maatlepels poeder (30 tot 40g) toe in 200ml melk. Roeren tot u een homogene textuur verkrijgt.  s
Dosering -
1 portie van ml melk + 3 maatlepels (30 g) = vloeibare textuur
1 portie van ml melk + 4 maatlepels (40 g) = pap textuur
1 doos- 25 tot 30 porties volgens de gewenste textuur.

YOU MIGHT ALSO NEED...