close
//

innoveren in voeding om gezond ouder worden

Een van onze grootste uitdagingen is te innoveren in Voeding voor « Gezond Ouder Worden»

 

Geconfronteerd met de vergrijzing van de wereldbevolking en de aanzienlijke ontwikkeling van chronische ziektes, werkt Nutrisens aan een betere voedingszorg van haar klanten.

Om innovatie op dit gebied te stimuleren, ontwikkelt Nutrisens elke dag een ecosysteem, waarbij verschillende belanghebbenden bij elkaar worden gebracht.

 

 

 

 

Of het nu gezondheidsprofessionals, wetenschappers of ingenieurs zijn, er wordt nauw samengewerkt met de experts uit de sector, om concepten te ontwikkelen die antwoorden op de problemen van onze klanten.

  •         Onze partnerships met de meest dynamische concurrentiepolen en bedrijvenclusters, bevorderen innovatieve oplossingen.
  •         De strategische nabijheid van onderzoekscentra en industriële partners, stelt ons in staat om aan de technologieën en innovatieve concepten van morgen te werken.
  •         Ons multidisciplinair ontwikkelingscentrum, bestaande uit ingenieurs en technici, is vandaag het zenuwcentrum van onze reactiviteit.
  •         Ten slotte investeren we in start-ups in de sector door middel van « favoriet »-prijzen die toegekend worden tijdens innovatiewedstrijden, en door de oprichting van een bedrijfsincubator in onze gebouwen, waardoor de winnaars van onze expertise en ook ons netwerk kunnen genieten om hun activiteit te ontwikkelen.