close
//

Nutritionele antwoorden voor darmstoornissen

Vezelinname verhogen en stoelgangproblemen bestrijden.

Een aangepast dieet aangaan om de vezelbehoeften van het lichaam te dekken, kan complex zijn omdat het soms een drastische wijziging van de eetgewoontes inhoudt. Bovendien bemoeilijken sommige pathologieën of pathologische toestanden de inname van bepaalde vezelrijke voedingsmiddelen. De kauw- en slikproblemen die men vaak bij ouderen tegenkomt, staan soms de consumptie van granen, fruit of rauwe groenten niet toe.

Nutrisens biedt dus oplossingen aan die voor eenieder zijn aangepast volgens smaak, moeilijkheden en behoeften om darmstoornissen te voorkomen of te bestrijden :

  •         Ingrediënten die het mogelijk maken de voeding te verrijken en constipatie te voorkomen, zoals TRANSIMIX (poeder van oplosbare en onoplosbare vezels).
     
  •        Of lekkere tussendoortjes voor diarreeproblemen, zoals CONSTIMIX (poeder met gesuikerde smaak op basis van acacia-vezels). 
     
  •         Gebruiksklare producten om de voeding aan te vullen in geval van transitstoornissen bij constipatie, zoals TRANSIFIBRE (verrijkte vruchtenpurees)

Neem bij twijfel contact op met uw arts of apotheker.