close
//

Onze verrijkings en bijvoedingsoplossingen

Nutrisens combineert smaak en expertise om een aangepast antwoord te bieden aan mensen die ondervoed zijn of het risico lopen op ondervoeding

Gebruiksklare supplementen

VERRIJKTE CRÈMES EN DESSERTS

Eiwitrijke, hyper calorische, gebruiksklare en gesteriliseerde crème desserts en fruitcompotes aanbevolen bij : slikstoornissen, verhoogde eiwitbehoeften van oudere en/of ondervoede personen, in geval van een pathologie (kanker, HIV, enz.) of spierafbraak.

Naar de e-shop gaan

VERRIJKTEDRANKEN

Eiwitrijke, hyper calorische en gebruiksklare melkdranken. Deze gesteriliseerde producten zijn aanbevolen om de voeding van ouderen of ondervoede patiënten te verrijken maar ook voor personen die aan specifieke aandoeningen lijden: neurodegeneratieve ziektes, kanker, NKO of tandheelkundige chirurgie, enz. …

Hyper-drink-edulcoree-denutrition

Naar de e-shop gaan

VERRIJKTE BROODJES, KOEKJES EN SNOEPJES

Ideaal voor mensen met neurodegeneratieve ziektes zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson; deze hapjes helpen ook bij nachtelijke honger alsook voor aanbreng van eiwitten door middel van leuke en gevarieerde tussendoortjes.

nutrisens-4-nos_solutions-bonbon_enrichi

Naar de e-shop gaan

VERRIJKINGSINGREDIËNTEN

bereidingen om voeding te verrijken

Gedehydrateerde bereidingen om de voeding op elk moment van de dag te verrijken en zo de voedingsstatus van de patiënten wiens behoeften niet langer gedekt kunnen worden door een normale voeding, te onderhouden of herstellen.

nutrisens-4-nos_solutions-prcparation_dc

Naar de e-shop gaan