close
//

HYDRA’FRUIT gesuikerd Graad 2

- 3 000g
0.83 €

Gegelifieerde waters hebben een textuur die aangepast is aan de slikcapaciteiten van de patiënt. Ze zorgen voor een goede hydratatiestatus >91 % water.
Het DSA Pack-protocol met zijn 3 graden maakt het mogelijk om de revalidatie van de patiënt uit te oefenen.

Gegelifieerd water van graad 2* met ingedikte textuur.  Maakt de hydratatie van patiënten met dysfagie (slikstoornissen) mogelijk door een verlaging van het risico op "verslikking". Stabiel bij kamertemperatuur, fragmenteert niet in de mond en glijdt langzaam langs de slijmvliezen. 

25,00 € BTW incl.

Productvoordelen
Gegradeerde textuur voor een optimale behandeling volgens het dysfagiestadium van de patiënt, Recepten op basis van geconcentreerd vruchtensap voor een authentiekere smaak, Speekselamylaseresistent (xanthaangom), Nieuwe ergonomische pot
Voedingsmiddelen voor medisch gebruik (FSMP)
Belangrijke mededeling
Te gebruiken onder medisch toezicht. Mag niet de enige voedselbron zijn. Niet gebruiken voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Ingrediënten
Citroen - Water, geconcentreerd sap - appelsap (27,3%) en citroensap (6%), suiker, natuurlijk ctroenaroma met andere natuurlijke aroma's, textureerende ingrediënten - xanthaangom, guargom, pectine en calciumlactaat- bewaarmiddel - kaliumsorbaat.

Abrikoos - Geconcentreerd sap - abrikozenpuree (60%), appelsap (8,3%) en citroensap (0,6%) - water, suiker, textureerende ingrediënten - xanthaangom, guargom, pectine en calciumlactaat- bewaarmiddel - kaliumsorbaat.

Ananas - Geconcentreerd sap van ananas (48%),water, suiker, natuurlijk ananasaroma, textureerende ingrediënten - xanthaangom, guargom, pectine en calciumlactaat- bewaarmiddel - kaliumsorbaat.

Ter indicatie, niet-contractuele gegevens
Verpakking
Doos met 24 potjes. Doorschijnende potjes van 125 g
Houdbaarheid
Uiterste optimale consumptiedatum vóór opening : 18 maanden bij een temperatuur tussen 4°C en 25°C. In geval van gedeeltelijk gebruik, maximaal 24 uur in de koelkast (tussen 0°C en 4°C) bewaren.
Triman
Voedingswaarden per 100 g
Energie (kcal) 28
Energie (kJ)120
Koolhydraten (g)6,3
Waarvan suikers (g)5,4
Voedingsvezels (g)<1
Eiwitten (g)0,1
Zout (g)<0,03
Valeurs nutritionnelles calculées par portion
Energie (kcal) 35
Energie (kJ)150
Koolhydraten (g)7,9
Waarvan suikers (g)6,8
Voedingsvezels (g)<1
Eiwitten (g)0,2
Zout (g)<0,04
Ter indicatie, niet-contractuele gegevens

Gemiddelde gebruiksdosis : 6 tot 8 potjes/dag, volgens medisch advies.

YOU MIGHT ALSO NEED...