Tracteer uzelf op een Mexicaanse lunch met dit subtiel gekruid recept. Bereid met mals en zacht Europees rundvlees, dit gerecht met originele accenten zal uw smaakpapillen doen ontwaken. Gepresenteerd als een bord, klaar in 2-3 minuten in de magnetron. Het is een volledige, uitgebalanceerde en heerlijke maaltijd!
Voedingswaarden per 100 g | |
---|---|
Energie (kcal) | 105 |
Energie (kJ) | 446 |
Vetten (g) | 2,2 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 0,4 |
Koolhydraten (g) | 16,6 |
Waarvan suikers (g) | 2,1 |
Voedingsvezels (g) | 1,0 |
Eiwitten (g) | 4,2 |
Zout (g) | 0,4 |
Natrium |
Valeurs nutritionnelles calculées par portion | |
---|---|
Energie (kcal) | 289 |
Energie (kJ) | 1226 |
Vetten (g) | 6,1 |
Waarvan verzadigde vetzuren (g) | 1,0 |
Koolhydraten (g) | 45,8 |
Waarvan suikers (g) | 5,7 |
Voedingsvezels (g) | 2,7 |
Eiwitten (g) | 11,4 |
Zout (g) | 1,2 |
Natrium |
Het deksel doorprikken of lichtjes losmaken. Het schaaltje 2-3 minuten in de magnetron opwarmen, op vol vermogen.