close
//

Ons credo

Nutrisens : gevarieerde expertises altijd verenigd dankzij dezelfde visie.

 

DE EXPERTS

IN GOED BEREIDE

VOEDING

 

De groep Nutrisens is ontstaan uit een eenvoudig idee : voedzame voedingsproducten (een thema belichaamd door mevrouw Nutri) aanbieden die ook lekker zijn (het motto van meneer Sens). Dag na dag zorgen we voor de tevredenheid van onze klanten door plezier op hun bord te brengen.

Onze missie is het ontwerpen, produceren en verkopen van smakelijke voedingsproducten voor alle levensfasen. Door producten aan te bieden die deugd doen, ongeacht het gezondheidsprobleem, en zonder afbreuk te doen aan de smaak, is Nutrisens een bijzondere speler op de markt.

Of het nu om medische voeding (ondervoeding, dysfagie, …), specifieke diëten (zonder zout, zonder allergenen) of om een meer welzijnsbenadering (gewichtscontrole, sport) gaat, we doen er alles aan om doeltreffende en lekkere producten aan te bieden. Wij nodigen u uit onze verschillende gespecialiseerde productlijnen, waarvoor efficiëntie en plezier één moeten zijn, te ontdekken. Deze genieten tevens van de kracht van een groep die tegenwoordig leider is in specifieke voeding in Frankrijk en op internationaal niveau.